Můj duhový příběh 2. část

Přesně si to pamatuju, když jsem dostala do zprávy nabídku odkoupit Duhu. Chystala jsem se s Jasmínkou zrovna ke kamarádce na kafe ☕️. Prvotně jsem vlastně ani nepochopila, že ta nabídka je mířená tak, abych ji odkoupila zrovna já 😅. Rozklikla jsem odkaz a vlastně hned zase zavřela. Částka, kterou jsem viděla, by se v naší rodinné pokladnici opravdu nenašla. A tak jsem hezky odpověděla, že přeju Duze, aby si našla skvělého nového majitele a dál o tom raději ani nepřemýšlela. Ale Míša (předchozí majitelka), ale odpověděla hezky od srdce, že bych se ji jako nová majitelka moc líbila a ať si to prostě jen nechám projít hlavou.


Prvotně jsem si říkala, že o tom manželovi říkat ani nebudu, že je to vlastně zbytečné. Naštěstí jsem poslechla svou intuici a všechno mu detailně řekla. O tom, kde nakupuju materiál pro svojí výrobu Macramé dekorací a že nějaký e-shop Tvořím Duhu existuje, neměl samozřejmě ani ponětí 😅. V ten moment se mu rozsvítily oči a řekl, že do toho půjdeme a že udělá vše proto, abychom si Duhu koupit mohli. On je z nás dvou ten blázínek létající v oblacích a já jsem spíše ta realistka držící se při zemi 😅 (my na 100% potvrzujeme pravidlo-protiklady se přitahují❤️) a možná jsem potom všem byla prostě jen pesimista, že už nikdy nic nedopadne dobře 👼🏻. Ačkoli se situace vyvíjela dobře, já stále nevěděla.. kvůli sobě, ani kvůli Jasmínce, protože v ten čas jsem žila opravdu jenom pro ní.


Ale pak jsem to ucítila 💫. Seděla jsem sama venku, dívala se na nebe a cítila ten pocit, že přesně tak se to všechno mělo stát. Že mi moje milované miminko odešlo proto, abych se mohla vydat touhle cestou a že mi život tímto aspoň malinko nahrazuje tu ztrátu a lék na mou bolest. Když si na to vzpomenu, ještě stále z toho mám husí kůži 🙏🏻💫❤️.
A tak jsme řekli ANO a životy se nám blesku rychle změnily 😅. Předání proběhlo po jedné jediné společné schůzce a do 10dní byla duha přestěhovaná u nás doma a v mých rukou.

Ale nebylo to snadné a stále není. Převzít zajetý e-shop, který vlastně vůbec není podle vás. Převzít zákazníky, kteří jsou zvyklí na někoho úplně jiného a určitě se mezi nimi našel někdo s myšlenkou - koupit si to umí každý. A nejhorší je, že nevíte co od vás očekávají. Bála jsem se moc a o tom, jak to po dalších x měsících dopadlo vám řeknu zase příště.

 

Vaše Kamča 🌈

 

Zanechat komentář