Cesta do Brna

Ještě stále vstřebávám ten silný zážitek z naší 🌈 cesty do Brna na otevření kamenného obchůdku pro české a slovenské tvůrce, kde jsou k prodeji naše duhové produkty.
Tolik překážek, kolik mi vesmír nadělil, abych se na to vyprdla, jsem vážně nečekala 😅..

      1. Měla jsem jet vlakem až do Brna (vlaky zcela obsazeny).
      2. Měla se mnou vyrazit moje pomocnice právě pro kamenný obchůdek v Brně - její syn onemocněl s vysokými teplotami. 
      3. Ona mě měla vyzvednout přímo na vlakovém nádraží, abych nikde nebloudila (holka z vesničky) a společně jsme měly přijít na slavnostní otevření, probrat spousty holčičích věcí a přespat společně v hotelu. Ještě jsem do hotelu posílala požadavek na oddělené lůžka. A po snídani mi měla ukázat Brno, ve kterém jsem díky velké vzdálenosti vždy jen projížděla. Moc jsem se na ten holčičí večer těšila a bylo mi líto, že nic nedopadlo podle plánu.

Ale nenechala jsem se odradit, i když se mi ten den ráno chtělo brečet a zůstat doma. Nakonec se mnou vyrazil můj milovaný manžel autem a Jasmínku si vzala ta nejhodnější babička (moje maminka).

A úplně to předčilo všechna moje očekávání 🥰! A jak mi řekla právě moje pomocnice, cesta bez překážek nikam nevede! 🙏🏻

Díky Pavučina snů - síť českých tvůrců a všem ostatním! Bála jsem se, že holka jako já, z vesnice o 100 obyvatel z Krkonoš bude v Brně jako Alenka v říši divů. Ale s vámi, jsem se cítila jako opravdová duhová víla 🫶! A tahle fotka je duze, jak moc jsem se celý večer nasmála.


A jedno, to největší díky patří mému muži, který mě v tom nenechal samotnou a bylo úžasný být zase jenom my dva jen jako partneři! 🥰

A kdo milujete ruční práci, tak určitě zajďete do Obchůdku, kde jsou naše Duhy společně s dalšími více jak 20 tvůrci na jednom místě.

Adresa: Václavská 9, Brno Střed

Vaše Kamča 🌈

Zanechat komentář