Jakou macramé přízi vybrat pro začátečníky?

Macramé je pro mě láska. Pomohla mi v mém osobním životě se vyrovnat se stresem a věřím, že i vám s tím pomůže a ještě vám to přinese mnoho radosti ♥️.

Ale proto, abyste mohli začít, se potřebujete, alespoň maličko v macramé přízích vyznat. A proto jsme se rozhodla vám poradit, se kterou přízí bych znovu začínala já, kdybych byla na začátku.

,,Jakou macramé přízi vybrat pro úplné začátečníky?"

Kdybych znovu s macramé tvorbou začínala, určitě bych si jako první pořídila přízi Premium 5 mm a dřevěnou tyčku, kterou bych kdekoliv v domě zavěsila, abych mohla trénovat macramé uzlíky. Je nerozčesatelná a pružná, takže se vám podřídí, nebudou se rozmotávat nitky a zbytečně vám drásat vaše nervíky při prvních macramé uzlících. Navíc na ni díky tloušťce 5 mm krásně a do detailu uvidíte právě strukturu macramé uzlíků, které vám pod rukami vznikají.

A pokud něco pokazíte, tak tuto přízi můžete používat stále dokola, což u příze rozčesatelné nemůžete. Po pár pokusech by byly nitky zničené.

A pokud si to s Macramé rozmyslíte, tak se tato příze Bobbiny Premium 5 mm používá i na háčkování. A tak můžete rovnou zkusit i tuto krásnou ruční práci.

Složení příze by určitě mělo být 100% bavlna, už jen kvůli našim dětem i přírodě 🙏🏻.

A pokud se chcete naučit právě pár macramé uzlíků, tak určitě sledujte můj Instagramový nebo Facebookový profil, kde mám takovou svoji malou Školu uzlíků 😍.

 

Doufám, že vám tato moje malá zkušenost pomůže a pokud chcete, budu ráda za jakýkoliv komentář :-).

S láskou Kamča

Zanechat komentář